Betingelser 

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Furry Delights. 

Furry Delights
Edvard Thomsens Vej 57, 4-4

2300 København S
CVR-nr.: 36594764 

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Furry Delights. 
Dokumentation og vejledning Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Furry Delights. 

Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Furry Delights side, er denne af vejledende art. Furry Delights indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning.

Leveringstidspunkt og transport
Levering af varer fra Furry Delights anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med pakke post. Leveringstid  2-7 dage. 

Risikoen for varer købt af Furry Delights overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. Reklamation Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Furry Delights, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Furry Delights.

Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl og mangler, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Furry Delights har stillet dig i udsigt.

Pris og betaling
I denne butik kan du bestille dine varer online og betale med Dankort, Visa, American Express, JCB, MasterCard og PayPal. Alle priser i Furry Delights - på web-adressen http://www.furrydelights.com - er inkl. Moms.

Beløbet bliver tidligst trukket på kortholders konto, når varen afsendes.

Fortrydelsesret 


Furry Delights yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Du har yderligere 14 dage til at returnere varen. Ved benyttelse af fortrydelsesretten gælder følgende: Furry Delights skal tilbagebetale hele det beløb, som du har betalt, inklusiv forsendelsesomkostninger. Returnering vil være på købers egen regning, hvorfor køber selv skal købe et pakkelabel og sende varen tilbage til nedstående adresse. 

Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Hvis der forekommer en eventuel værdi forringelse af produktet når varen er brugt, som kan medfører at den ikke kan gensælges, kan modregnes i varens pris efter en vurdering.
Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Du har dermed lov til at prøve varen ligesom i en normal butik.

Vores retur adresse er: 

Furry Delights 
Edvard Thomsens Vej 57, 4-4

2300 København S

© 2018 Furry Delights | København, Denmark | +4550573001 | cvr 36594764

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon